Universe Science Park med æggestafet og påskeworkshop

6. april 2017 Erhverv

Universe Science Park holder dampen oppe hele Påskeugen med æggestafet og påskeworkshop.

Som vanlig tilbyder Universe igen i år masser af oplevelser hele Påsken for store og små. Der vil være rig mulighed for at deltage i alle aktiviteterne fra lørdag den 8. og frem til mandag den 17. april. Man kan se kyllinger blive ruget ud ’live’ og samtidig deltage i påskeworkshoppen, der traditionen tro byder på alt fra påskeæg til påskepynt.

Der vil være æggestafet for børn fra søndag den 9. til den mandag den. 17 april. Her skal man løbe banen rundt med et æg på en ske og gennemfører man på korrekt tid vinder man en medalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi glæder os rigtig meget til endnu engang at tilbyde masser af fis og ballade for alle de skønne børn, der kommer her hele påsken. Påskekyllinger og hjemmelavet påskepynt er blandt vores hit, selv om det ikke er højteknologi”, siger Møde og Event Manager Kirsten Veje i en pressemeddelelse. .

Program fra den 8. til den 17. april

Lørdag den 8. april til og med onsdag den 12. april: kyllingeudrugning

Lørdag den 8. april til og med mandag den 17. april: Påskeworkshop

Søndag den 9. april til og med mandag den 17. april: Æggestafet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se programmet med tidspunkter på: www.universe.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...