Universe skal bruge 120 sæsonmedarbejdere – er du en af dem?

7. december 2017 Erhverv

I disse uger er oplevelsesparken på Nordals på jagt efter de helt rigtige personer til den nye sæson, der starter den 24. marts 2018.

“Vi skal finde de medarbejdere, som kan skabe de helt særlige øjeblikke for vores gæster, der giver dem mindeværdige oplevelser med hjem fra deres besøg i Universe. Det gælder ved indgangen til parken, vores attraktioner, spisestederne, og når man gør rent i parken”, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & administrationschef i Universe

Når ansøgningsfristen udløber den 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

januar 2018, starter den vigtige udvælgelsesproces med rekrutteringsworkshops og uddannelsesdage, hvorefter det endelige hold af medarbejdere sættes til den nye sæson.

Stor gæstetilfredshed og de mange ”wau” oplevelser kommer ikke af sig selv.

“Vi skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse. For os er det vigtigt, at man har det i sig til at kunne give vores gæster en ekstra oplevelse. Og så i det hele taget at kunne indgå i det store fællesskab af meget engagerede sæsonmedarbejdere, som hver dag gør deres bedste for at skabe smil på læben både hos gæster og kolleger”, siger Bodil Agnete Christensen i en pressemeddelelse.

Universe Science park går en spændende sæson i møde næste år med mange nyheder – herunder et 500 m2 indendørs boldunivers, nye virtual reality oplevelser, et nyt spisested og et helt nyt Space tema i nogle af de kendte shows.

Parken udvider også antallet af åbningsdagene, så der nu kun er lukket hver mandag.

Det kræver flere dygtige medarbejdere til de besøgende.

De ansatte i parken spiller en helt afgørende rolle i at give gæsterne den unikke og anderledes oplevelse, der er kendetegnende for Universe Science Park.

Fakta:

For at være sæsonansat i Universe skal man være fyldt 18 år, inden den første vagt.

Der skal udfyldes et online ansøgningsskema af ansøgeren.

Det et ansættelseskrav, at man har et hygiejnebevis. Hvis ikke man har et hygiejnebevis vil Universe være behjælpelig med at anskaffe det.

Man skal kunne forstå dansk og gøre sig tydelig forståelig på dansk.

Alle indkommende ansøgninger gennemgås løbende, og man vil blive kontaktet med henblik på en eventuel rekrutteringsworkshop.

Vigtige datoer:

Ansøgningsfrist mandag den 8. januar 2018

Rekrutteringsworkshop:

  • Lørdag den 13. januar 2018
  • Søndag den 14. januar 2018
  • Tirsdag den 16. januar 2018

Uddannelsesdage:

  • Søndag den 28. januar 2018
  • Torsdag den 1. februar 2018
  • Lørdag den 3. februar 2018

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk