Universe skal bruge 130 sæsonansatte

8. december 2019 Erhverv

130 sæsonansatte skal der findes, inden Universe Science park igen slår dørene op til endnu en sæson og hver vinter søger parken en masse friske sæsonansatte, der skal give gæsterne i Universe fantastiske oplevelser fra april til oktober.

”Vi er allerede påbegyndt processen med at finde de helt rigtige medarbejdere, der formår at skabe mindeværdige oplevelser for vores mange gæster og det gælder til alle områderne i parken såsom spisesteder, rengøring, billet, butik og attraktionerne”, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele udvælgelsesprocessen starter med en ansøgning, der efterfølges af en jobworkshop og til sidst uddannelsesdage.

Hvis du er interesseret i at blive en af de nye sæsonansatte i Universe, kan du læse mere om stillingerne ved at klikke her, hvor du også kan sende din ansøgning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er plads til alle i parken på Nordals, så længe man har service i blodet.

Ansøgningsfristen udløber den 12. januar 2020 og derefter bliver de heldige inviteret til jobworkshoppen og senere vil de være med til at spille en afgørende rolle i at give gæsterne i parken mange spændende og lærerige oplevelser.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...