Uno-X i Nordborg bliver til Bonus

7. marts 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Tankstationen på Th. Brorsens Vej i Nordborg, der hidtil har flaget gult og rødt under Uno-X navnet, skifter i den kommende uge farve, logo og skilte.

Bonus, som stationen kommer til at hedde, vil fortsat være en selvbetjent station, men med større fokus på at være lokal.

Navneskiftet sker som en konsekvens af, at Uno-X har besluttet at opdele sit netværk af tankstationer i to kæder, der hver for sig skal være mere målrettet kundernes behov lokalt, skriver Bonus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når den centralt beliggende station nu overgår til Bonus, bliver der således fremover flere muligheder for at gøre både den, bilvasken og butikken så lokalt relevante som muligt.

“Vi har valgt at dele UNO-X netværket op i to kæder, som gør det muligt at imødekomme kundernes behov på bedst mulig vis. Bonus er den lokale station, hvor der ofte er flere services som vask, butik og værksted tilknyttet, mens Uno-X udelukkende er fokuseret på brændstof og kunder, der ønsker den hurtige tankoplevelse”, siger Georg Hansen, der er netværkschef i Bonus. Han fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med det lokale for øje har vi stor tro på, at Bonus-stationen på Th. Brorsens Vej har en god fremtid her i byen. Og det meste vil stadig være, som kunderne kender det: Nem selvbetjening og billig benzin. Hvad der kommer derudover, vil bare være en bonus”.

På lokalsamfundets betingelser

Fællesnævneren for Bonus-stationerne vil som udgangspunkt stadig være et selvbetjent koncept, men der vil næsten altid være mennesker på Nordborgs station samt i den tilhørende vaskehal og butik. På den måde kan mange Bonus-stationer være lokale samlingspunkter, hvor man møder andre, man kender.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For at overleve på et meget konkurrencepræget benzinmarked har Bonus reduceret omkostningerne. Bl.a. har vi fjernet muligheden for kontant betaling. Vi er klar over, at det er noget, nogle af vores kunder lige skal vænne sig til – omvendt reducerer det risikoen for bekostelige indbrud og hærværksforsøg på Bonus-stationen”, siger Georg Hansen og tilføjer, at Bonus stationen stadig modtager alle betalingskort inklusive det gule Uno-X kort.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

29. februar 2024 112, Sønderborg

Hærværk mod Jensens Bøfhus

29. februar 2024 112

Natten mellem søndag og mandag er to ventilationriste på Jensens Bøfhus blevet fyldt med byggeskum. “Det har vi registreret som hærværk”, siger vicepolitiinspektør Henning Marcussen.

Læs mere...