Uro i den nye hundeskov på Kær Vestermark

7. marts 2019 Samfund

Den nye hundeskov på Kær Vestermark, som blev indviet den 24. februar, har fået sindene i kog blandt hundeejere, der livligt diskuterer på Facebooksiden ’Hundetræf Kær Vestermark’, hvordan hundene opfører sig – og særligt hundenes ejere.

Et tidligere opslag på Facebooksiden, som nu er blevet slettet, fortalte om, at en ejer af en stor hund havde taget hårdt fat i en mindre hund, da de to hunde kom i klammeri med hinanden. Det har nu fået nogle af hundeejerne til at vælge et andet sted at være. En hundeejer skriver blandt andet:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg fik også en skideballe derude, har faktisk ikke været der siden. Havde mine børn ikke stået ved siden af, så var jeg brændt fuldstændig af. Det gjorde de heldigvis. Nu hygger vi med hundene her på Nordals i stedet”.

” Vi har slet ikke fået lyst til at komme derud efter netop al den polemik, der har været her på fb”, skriver en anden hundejer.

Men heldigvis er der også mange hundeejere, og deres hunde, som er glade for at boltre sig i den nye hundeskov. En hundejer skriver:

Artiklen fortsætter under annoncen

”I dag fik jeg virkelig at se, hvor meget Daffi har rykket sig på hundelegepladsen. På et tidspunkt var der rigtig mange og jeg bli’r så lige nød til at forlade pladsen for at hente noget i bilen. Ta’r Daffi i snor, går med vores barnebarn over til bilen og nu var jeg så spændt, for vi skulle jo tilbage, så Daffi ku lege lidt videre. Vi går tilbage, Daffi helt afslappet og har kun øje for alle de andre vovser. Låge op, snor af og Daffi springer glad afsted. Så blir man bare så glad i låget”, skriver en bruger på Facebooksiden ’Hundetræf Kær Vestermark’.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...