Vadehavets barokband giver koncert i Svenstrup Kirke

19. juli 2019 Kultur

Gennem de senere år er det blevet en fast tradition at sangere og musikere med tilknytning til “Den Ny Opera” i Esbjerg har været samlet i sommerferietræningslejr i den gamle skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven.

Således også her i 2019.

I forbindelse hermed holder de under navnet ‘Vadehavets barokband’  en syng – med – sommerkoncert i Svenstrup kirke tirsdag  23. juli kl. 19.30.

Ved koncerten i Svenstrup kirke er det operachefen Lars Ole Mathiasen selv, der har den musikalske ledelse, ligesom han selv medvirker på orgel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Ole Mathiasen er gammel Havnbjerg-dreng, der i sin tid indledte sin musikalske løbebane i Nordborgs kommunale musikskole.

I dag er han leder af og mangeårig chefdirigent på “Den Ny Opera” i Esbjerg.

Ved koncerten i Svenstrup kirke er  programmet let tilgængelig og swingende vokal og instrumentalmusik af barokkomponister som Bach, Händel og Teleman, samt danske sommersange og salmer, hvor publikum får lejlighed til at synge med.

Sidste års syng-med-sommerkoncert med Vadehavets barokband var et meget stort tilløbsstykke og derfor opfordrer Svenstrup kirkes menigheds råd publikum til at komme i god tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fri entré.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...