Vækstrådet klar til at støtte virksomhederne

19. februar 2016 Erhverv

Der er gået en tid, siden Vækstrådet tog en tur rundt og besøgte en lang række virksomheder i Sønderborgområdet, hvor der blev lyttet til, hvad virksomhederne mener, kommunen og Vækstrådet kan hjælpe med.vækstråd

“Nu er vi klar med nogle løsninger til forskellige områder”, siger Vækstrådets direktør, Ole Daugbjerg, til SønderborgNYT. Der er en masse regler om, hvad en kommune – og dermed Vækstrådet – må hjælpe virksomheder med og de er tænkt ind i planerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan for eksempel holde nogle inspirerende fyraftensmøder, hvor der sættes fokus på bestemte ting. Målet er, det skal være lokale eksperter, der kommer og holder oplæg”, siger Ole Daugbjerg. På den måde får Sønderborg vist, at der faktisk er ret mange rigtigt dygtige mennesker indenfor kommunegrænsen.

Det kan selvfølgelig ske, der ikke er en ekspert til alle emner.

“Men så kigger vi i resten af Sønderjylland og er det ikke nok, så breder vi nettet mere ud”, siger Ole Daugbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ring endelig til Vækstrådet

“Det grundlæggende er at arbejde ud fra de ønsker, der kommer fra små og mellemstore virksomheder. Derfor kan de bare ringe til Vækstrådet, hvis de har nogle ønsker – og det gælder også de mange sønderborgensere, der sidder med en enkeltmandsvirksomhed”, siger vækstrådsdirektøren.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...