Vækstrådet klar til at tage imod erhvervsturister

19. februar 2016 Erhverv

Næste kommer der en stor brandmandskonference til Sønderborg og den slags arrangementer kaldes også for

.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

erhvervsturisme. Og netop erhvervsturisme vil Sønderborg gerne have rigtig meget af, siger Vækstrådets direktør Ole Daugbjerg.

“Vi arbejder allerede på konferencen for brandmændene. Maskinrummet til erhvervsturismen er klar og vi har et konferencesekretariat”, siger han.

Flere pakker

“Vi er klar med forskellige modeller til forskellige typer besøg og det er ingen hemmelig, der har været samtaler med ProjectZero, fordi erhvervsbesøg i Sønderborg tit og ofte drejer sig om energieffektivitet”, siger Ole Daugbjerg til SønderborgNYT.

vækstråd“Vi skal kunne vise gæsterne byggeri, der er lavet energioptimalt og boliger, der er blevet energi-renoveret. Vi skal kunne vise dem tal på energibesparelserne”, siger Ole Daugbjerg og fortsætter:

“Vigtigst af alt, så kan vi besøge lokale virksomheder og vise, hvilke energi-effektiviserende produkter, der bliver fremstillet i Sønderborg”.

Bag erhvervsturisme-indsatsen ligger Vækstrådets ønske om, at den skal hjælpe lokale virksomheder med at vækste, så der kommer flere arbejdspladser.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk