Vækstrådet og kommunen inviterer lokale virksomheder til Erhvervstræf

1. marts 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Vækstråd og Kommune inviterer igen i år områdets lokale virksomheder ind for sammen at gøre status over indsatserne på erhvervsområdet. Erhvervstræffet skal styrke rammerne om den løbende dialog med erhvervslivet.

Tirsdag den 20. marts 2018 kl. 16.00 bliver der budt velkommen på EUC Syd, hvor træffet holdes. Det er tredje gang, Sønderborg Vækstråd og kommunen åbner dørene for arrangementet, som har fokus på aktuelle og kommende indsatser inden for erhvervsområdet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne have en så åben og konstruktiv dialog med vores erhvervsliv som overhovedet muligt. Erhvervstræffet har tidligere været en succes, idet vi har fået et værdifuldt indblik i virksomhedernes problemstillinger, som vi måske ikke havde tidligere. Netop derfor har vi også haft fokus på en mere serviceminded og langt hurtigere sagsbehandling, hvor der allerede er skabt gode resultater”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Alle virksomheder – fra store koncerner til enkeltmandsvirksomheder – er velkomne og kan få noget ud af Erhvervstræffet. Især håber man, at mange af de små og mellemstore virksomheder møder op, da specielt disse sammen med iværksættervirksomheder er Vækstrådets målgrupper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet rummer blandt andet oplæg om erhvervstemaer, paneldebat med mulighed for dialog med borgmester Erik Lauritzen, formanden for Vækstrådet og erhvervsaktører samt tid til at netværke med andre virksomheder.

Virksomheder kan se programmet og TILMELDE sig HER

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...