Vækstrådet skal analysere erhvervslivet endnu en gang

23. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Der er gået et år, siden Vækstrådet gennemførte sin første analyse i foråret 2016, og virksomhedernes behov forandrer sig over tid. Derfor afdækker vi igen behovet blandt virksomhederne i Sønderborg-området, skriver Vækstrådet i sit allerførste Nyhedsbrev.

Derudover er der kommet henved 700 nye virksomheder i området. Det i sig selv kan være nok til at gentage analysen, men der er også andre grunde til, at der nu udsendes nyt spørgeskema til samtlige områdets godt 4.000 aktive virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har forfinet vores analyse på nogle områder, ligesom vi beder om mere uddybende svar vedr. rekruttering og medarbejdermangel. Der er en del snak om og indikationer på, at der er problemer på det område, men som sædvanlig vil vi gerne have fakta på plads, så vi kan agere mest hensigtsmæssigt. Vi gør ligeledes en større indsats for at få konkret viden om, hvor meget mekatronik fylder i det lokale erhvervsliv. Det er vores hypotese, at vi har en klynge, der måske er blevet en smule overset i en periode. Det vil vi gerne have mere faktuel viden om, så vi kan tage bestik af, om der er behov for en særlig indsats”, siger direktør Ole Daugbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Analysen er samtidig skærpet i forhold til, hvad Vækstrådet har i værktøjskassen lige nu, og hvad man er klar til at arbejde for, hvis der er ønsker om det.

”Vi håber selvfølgelig, at flest mulige vil tage sig tid til at besvare mest mulig af spørgeskemaet, når det dukker op i mailboksen. Der er vores absolut vigtigste redskab i vores arbejde for at støtte og hjælpe områdets virksomheder, og vi har svært ved at sikre en service og støtte til virksomheder, der ikke har deltaget i analysen”, siger Ole Daugbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...