Vækstrådet tæt på køreklar med programmer for mindre virksomheder

26. april 2016 Erhverv

Vækstrådet er tirsdag kommet gennem sin ordinære generalforsamling og den forløb ganske som planlagt, lyder det fra Vækstrådets direktør Ole Daugbjerg.

Ole Daugbjerg er tæt på køreklar med programmer for små og mellemstore virksomheder.

Ole Daugbjerg er tæt på køreklar med programmer for små og mellemstore virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de seneste måneder har Vækstrådet arbejdet på et større analysearbejde omkring de mange små og mellemstore virksomheder, smv’ere, i Sønderborg.

“Vi har i første omgang sendt spørgeskemaer ud til de 3.058 smv’ere, der var momsregistrerede i 2014 og senere også til de 420 nye, der kom til i 2015”, siger Ole Daugbjerg og tilføjer, at Vækstrådet har været i kontakt med 95 procent af dem.

“Vi ville have noget konkret viden, så vi kan tilbyde den hjælp og støtte, som virksomhederne har brug for – og vi er så langt, at vi begynder at sætte nye initiativer i gang allerede fra maj måned”, siger Ole Daugbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som noget ganske unikt, så har Vækstrådet indgået en aftale med Væksthus Syddanmark, der kan hjælpe nogle af de små og mellemstore virksomheder med at vækste.

“Meningen er, at Vækstrådet skal udvælge de egnede virksomheder og sende dem videre til Væksthus Syddanmark”, siger Ole Daugbjerg til SønderborgNYT.

Mentorerne står klar

Allerede i den kommende måned bliver flere af de små og mellemstore virksomheder koblet sammen med en mentor, der kan guide dem til vækst.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når det drejer sig om turistvirksomhederne, så kobles de sammen med Destination Sønderjylland, der sidder med rigtigt meget ekspertice”, siger Vækstrådsdirektøren.

Henrik Raunkjær i bestyrelsen

Siden Vækstrådet blev dannet, har der stået en bestyrelsespost klar til turismen, men turismen valgte man at sende over i kommunen.

“Den ledige stol er gået til Henrik Raunkjær, så industrien nu er repræsenteret i bestyrelsen”, siger Ole Daugbjerg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...