Vær med: Bålplads og sheltere ved Sjellerup indvies tirsdag

20. maj 2017 Nordborg

Med støtte fra Friluftsrådet og Naturstyrelsen har Sønderborg Kommune bygget en stor bålhytte og to sheltere, som vandrere på de alsiske stier kan overnatte eller måske bare holde en pause i.

Der venter en anderledes oplevelse, når vandrere vælger at tage ophold i de nye sheltere i Sjellerup. Her har SAABU Natur nemlig til huse, og ved siden af de to nyetablerede sheltere og bålhytten går der heste og høns.

”Det er et helt fantastisk sted, vandrerne kommer til, når de vælger at tage en pause ved SAABU Natur i Sjellerup. Det er superflotte træbygninger, der er sat op, og samtidig er naturen smuk og fredelig, men tilsat lidt stemning af landbrug i form af heste og høns. Jeg ved, at brugerne og medarbejderne har gjort sig rigtig stor umage med byggeriet, som de er meget stolte af. Nu glæder de sig bare til at vise det hele frem”, siger socialudvalgets formand, Niels Ole Bennedsen, i en pressemeddelelse i forbindelse med, at der inviteres til indvielse tirsdag kl. 12-14.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen holder indvielsestalen, inden de inviterede gæster bydes på en forfriskning og mulighed for at se nærmere på shelterpladsen og de andre aktiviteter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...