Vær med i de digitale 10 om torsdagen-arrangementer

24. august 2021 Kultur

Nu må vi igen mødes fysisk til arrangementer, men biblioteket i Sønderborg har valgt også at holde fast i et af de populære initiativer fra tiden, hvor vi var underlagt mange restriktioner – digitale arrangementer.

Biblioteket holder nemlig to ’10 om torsdagen-arrangementer’ digitalt, så man kan deltage i arrangementerne hjemme fra stuerne, hvor vi sætter os sammen hjemme hver for sig og hører om 10 gode romaner.

Arrangementerne er kl. 10.00 om torsdagen, og hver gang bliver der præsenteret 10 romaner. Hver gang er der fokus på en særlig type romaner eller et tema. Bibliotekarerne fortæller, anbefaler og krydrer præsentationen med lyd og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

På torsdag giver bibliotekarerne Tine Bakman og Óluva Isaksen 10 gode bud på romaner til læsekredsen. De præsenterer bl.a. bøger, der vækker undren, og bøger der udfordrer. De anbefaler romaner med en handling, der giver en god diskussion.

Torsdag i den kommende uge er temaet slægtsromaner. Her giver bibliotekarerne Óluva Isaksen og Inger Enemark 10 gode bud på slægtsromaner, de episke fortællinger om familiefejder, intriger, kærlighed og slægters kampe om overlevelse gennem tiderne. De medrivende historier, dem med de store følelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk