Vær med i det virtuelle Holm Walk & Run og få en flot, unik medalje

22. september 2020 Kultur

Ligesom de første 40 deltagere, så kan du også melde dig til Holm Walk & Run ‘sammen, hver for sig’, som løber af stablen fra den 20.-29. november, hvor man skal gå eller løbe mindst fem kilometer en af dagene.

“Som belønning får man tilsendt en meget smuk medalje med motiv af Holm Kulturhus, som er tegnet af Bodil Sørensen”, siger arrangør Dusko Milovic til SønderborgNYT.

Tilmelding sker med at indbetale 75 kroner via mobilpay til Dusko Milovic på 40 58 03 79.

Alt overskud går til Holm Landsbylaug.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset om du har brugt den seneste tid på at samle famøse ‘corona-kilo, fået godt gang i træningen eller bare har lavet så meget havemotion, at ukrudt ikke længere indgår i dit ordforråd, så er der ting vi alle savner, og det er hinanden og fællesskabet.

Fordi løbet er virtuelt, bestemmer du helt selv, om du vil starte alene fra din hjemmeadresse, i skoven sammen med et par venner eller midt på en tilfældig gade i den modsatte del af landet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...