Vær med i fotokonkurrencen ‘Fang din by’

9. marts 2021 Kultur

Under temaet ’En by for alle’ skal fotoentusiaster fange byens rumlighed i en stor fotokonkurrence, når Dansk Arkitektur Center og biblioteket i Sønderborg inviterer til ’Fang din by’.

De 55 bedste fotografier bliver udstillet for offentligheden på Bryghuspladsen ved Dansk Arkitektur Center til sommer, og som noget helt nyt i år også på fem udvalgte biblioteker fordelt over hele landet. I Sønderborg udstilles der foran MultiKulturhuset 18 juni til 15 august.

Man kan indsende sit fotobidrag fra 13 marts til 13 maj. Det skriver Dansk Arkitektur Center i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er vores byer for alle?

I år er temaet for fotokonkurrencen ‘En by for alle’. Vi er fælles om vores byer – men er der egentligt plads til alle? Inviterer vores byers arkitektur til at alle borgere kan bruge byens rum? Er der muligheder for alle at udfolde sig uanset køn, alder, etnicitet, eller særlige behov?

I fotokonkurrencen ‘Fang din by’ opfordrer Dansk Arkitektur Center til, at man viser sin by, som man selv ser den. Det kan være de gode eksempler, men også de mindre gode.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juryens bedømmelse af hvert billede vægtes det at:

Årets tema tydeligt er indarbejdet

Der er interaktion mellem de fysiske rammer og mennesker

En spændende billedkomposition

Hvis der er noget, det seneste år har vist os, så er det, at vi har behov for at bruge byen på nye måder. Når forholdene pludselig ændrer sig så markant, som var tilfældet med corona, så kan byens rum og arkitektur blive udfordret – for er der i virkeligheden plads til alle?

For mere information om konkurrencebetingelser, præmier og jurymedlemmer så kig på Dansk Arkitektur Centers hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deltager du

Læg dit billede på Instagram med #DACfangdinby2021.

Eller send dit billede og kontaktoplysninger til fangdinby@dac.dk med ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence” i emnefeltet.

Fotograferne bag de udvalgte fotos og vinderne af 1, 2 og 3. præmien får direkte besked

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...