Vær med i fotokonkurrencen ‘Fang din by’

9. marts 2021 Kultur

Under temaet ’En by for alle’ skal fotoentusiaster fange byens rumlighed i en stor fotokonkurrence, når Dansk Arkitektur Center og biblioteket i Sønderborg inviterer til ’Fang din by’.

De 55 bedste fotografier bliver udstillet for offentligheden på Bryghuspladsen ved Dansk Arkitektur Center til sommer, og som noget helt nyt i år også på fem udvalgte biblioteker fordelt over hele landet. I Sønderborg udstilles der foran MultiKulturhuset 18 juni til 15 august.

Man kan indsende sit fotobidrag fra 13 marts til 13 maj. Det skriver Dansk Arkitektur Center i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er vores byer for alle?

I år er temaet for fotokonkurrencen ‘En by for alle’. Vi er fælles om vores byer – men er der egentligt plads til alle? Inviterer vores byers arkitektur til at alle borgere kan bruge byens rum? Er der muligheder for alle at udfolde sig uanset køn, alder, etnicitet, eller særlige behov?

I fotokonkurrencen ‘Fang din by’ opfordrer Dansk Arkitektur Center til, at man viser sin by, som man selv ser den. Det kan være de gode eksempler, men også de mindre gode.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juryens bedømmelse af hvert billede vægtes det at:

Årets tema tydeligt er indarbejdet

Der er interaktion mellem de fysiske rammer og mennesker

En spændende billedkomposition

Hvis der er noget, det seneste år har vist os, så er det, at vi har behov for at bruge byen på nye måder. Når forholdene pludselig ændrer sig så markant, som var tilfældet med corona, så kan byens rum og arkitektur blive udfordret – for er der i virkeligheden plads til alle?

For mere information om konkurrencebetingelser, præmier og jurymedlemmer så kig på Dansk Arkitektur Centers hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deltager du

Læg dit billede på Instagram med #DACfangdinby2021.

Eller send dit billede og kontaktoplysninger til fangdinby@dac.dk med ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence” i emnefeltet.

Fotograferne bag de udvalgte fotos og vinderne af 1, 2 og 3. præmien får direkte besked

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...