Vær med i vidensdelingsnetværket WordPress Sønderborg

11. juli 2018 Samfund

WordPress er meget mere end et system til at opbygge hjemmesider i. Det er et særligt fællesskab af passionerede WordPress-entusiaster, hvor en af kerneværdierne er, at alle hjælper hinanden med at gøre hverdagen med WordPress nemmere.

Og det fællesskab har Ragini Kastberg, Sydals skabt rammerne for. Hun har nemlig startet videndelingsnetværket WordPress Sønderborg, som består af en Facebook-gruppe og et fysisk netværk.

Formålet er at give Als og omegn et samlingspunkt, hvor alle WordPress-interesserede kan sparre med hinanden. Om du er nybegynder eller erfaren, om du arbejder professionelt med systemet eller på hobby-basis, er du mere end velkommen i netværket,” siger Ragina Kastberg i en pressemeddelelse.

Ragini, der oprindeligt er fra Bjerringbro stiftede i 2016 WordPress Viborg, der i dag har lige omkring de 120 medlemmer.

Hver måned i de sidste to år har mellem 8-12 deltagere mødtes en gang om måneden for at drøfte udfordringer og løsninger. Og hver gang er de kommet hjem med ny viden eller en løsning på problemet, fortæller hun.

Til dagligt arbejder Ragini som jobkonsulent, og ved siden af sit fuldtidsjob driver hun WEBKLAR, der tilbyder hjemmesider og kommunikation; deraf hendes interesse for WordPress.

Artiklen fortsætter under annoncen

For 14 år siden boede hun i Sønderborg, og forelskede sig dengang i byen. I marts 2018 flyttede hun tilbage til Als, men havde længe inden vidst, at hun ville starte et WordPress-netværk i Sønderborg.

“At være en del af WordPress-fællesskabet har givet mig en enorm viden, men også nye samarbejdspartnere, kunder og ikke mindst venner for livet. Mange af os arbejder med WordPress i vores daglige virke, og ofte sidder vi alene med problemerne”.

“At have et netværk, hvor man kan få hjælp, er uvurderligt. Det kan jeg se, når vi i Viborg kan samle deltagere fra både Aarhus, Herning, Holstebro mv. Det bevidner om et behov for et sådan netværk, og den mulighed vil jeg gerne skabe for alle os på Als og i Sønderborg og omegn”, siger Ragini Kastberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Planen er, at vi mødes en gang om måneden til fysiske meetups og hjælper hinanden. Så jeg glæder mig meget til at tage imod alle nysgerrige og interesserede WordPress-entusiaster, og jeg håber, at vi sammen kan få et stærkt og solidt fagligt netværk på benene” siger hun.

Det første meetup er den den 29. august kl. 19-21 i Multikulturhuset i Sønderborg.

Det er gratis, og alle uanset niveau kan deltage.

Tilmelding skal ske via LINKET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...