Vær med til at fejre linser, bønner og dejlig indisk mad

30. januar 2020 Kultur

Dansk Vegetarisk Forening – Sønderjylland inviterer, i samarbejde med restaurant Curry Leaves i Sønderborg, til fejring af World Pulses Day søndag den 9. februar 2020.

At spise sammen udgør et vigtigt ritual i mange lande og kulturer. Vores måltider er samlingspunkt for samtaler om vejr og vind, livet, døden og alt derimellem. I dette projekt sætter vi fokus på mellemfolkelig kulturforståelse gennem mad. Dansk Vegetarisk Forening, sætter i samarbejde med den indiske ambassade i Danmark, fokus på, hvordan indernes brug af linser, kikærter og andre bælgfrugter kan inspirere danskernes madvaner, skriver Dansk Vegetarforening

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi fejrer linser og bønner og dejlig indisk mad. Retterne er tilberedt af indehaverne af Restaurant Curry Leaves, Sinthu og Sivakumar. Lær om hvordan du kan integrere bælgfrugterne i din daglige madlavning og om deres fantastiske egenskaber. Frivillige fra foreningen står klar til en god snak og med spændende opskrifter, du kan få med hjem.

Smagsprøverne er gratis, så kom forbi i tidsrummet kl. 12 – 15 med familien, venner og bekendte og få en fantastisk smagsoplevelse.

Drikkevarer kan købes i restauranten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...