Valget af den rette elcykel kræver god rådgivning

24. april 2019 Erhverv

Hvis du overvejer at få dig en elcykel, så er det en rigtig god idé at du henvender dig til en cykelhandler, der har viden nok til at give dig de rette råd, som gør, at du bliver glad for købet.

“Rigtigt mange mennesker tror, at elcykler med centermotor er det bedste”, siger cykelmekaniker Thomas Hansen fra Cykelservice Sønderborg i Dybbølgade.

“Men for en stor del er det rigtige valg en elcykel med frontmotor”, siger han og nævner, at der er elcykelbrugere, som har fysiske udfordringer, der betyder, at det rigtige valg er afgørende for, om man får glæde af cyklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Cykelservice Sønderborg er der flere typer af Efly-elcykler at vælge mellem.

“Først snakker vi om eventuelle fysiske udfordringer og så om, hvordan cyklen skal bruges. Herefter får kunden en prøvetur”, siger Thomas Hansen. På den måde gøres der meget for at guide til det rette køb.

Billige elcykler

Nogle gange er det muligt at finde forholdsvis billige elcykler i varehusene og det frister selvfølgelig nogle til at købe.

“Hvis det er ok med at batteri, der måske kun rækker til 40 kilometer og alle cykeldelene er de billigst mulige”, så er det jo fint. Man skal så selv kunne samle cyklen og der er hverken rådgivning eller prøveture”, siger Thomas Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...