Vanvittig biljagt – to betjente slæbt efter bil

5. juli 2019 112 Skrevet af: Michael Kjær

Et forsøg på at stoppe en biltyv på Borgmester Andersens Vej udviklede sig til en regulær biljagt gennem Sønderborg. Det skriver Ekstra Bladet.

Torsdag efterlyste politiet en bil omkring middagstid, efter den havde påkørt en patruljevogn i Skovby og da betjentene stiger ud, bakker føreren bilen ind i patruljevognen, og kortvarigt bliver de to betjente slæbt efter bilen. Det fortæller vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag aften ved 23.30-tiden bliver den stjålne bil spottet igen på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg:

”Og det er med den samme chauffør og samme mand på passagersædet”, siger vagtchefen.

Efter endnu en biljagt gennem Sønderborg, hvorunder to patruljevogne bliver ramt, mister føreren kontrollen over køretøjet i Arnkilgade, og de to mænd bliver anholdt.

”Chaufføren kommer fra Aabenraa-området, mens hans kammerat, en 30-årig mand, er fra Als. Vi har endnu ikke afhørt dem, men der venter dem en hel del sigtelser. Og nok nogle ganske alvorlige for føreren”, siger Søren Strægaard til Ekstra Bladet.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...