Vejrudsigten: Plusgrader og tørvejr at nyde fyrværkeriet i

31. december 2019 Samfund

Her på årets sidste dag vil vejrforholdene være gode til at sende raketter mod himlen. Selvom nytårsaftensdag begynder blæsende, vil blæsten lægge sig en smule op ad dagen, og det vil ifølge Sebastian Plet, meteorolog ved TV2, være de mest optimale forhold.

“Hvis det er vindstille, er der størst sandsynlighed for, at der bliver dannet tåge. Det er til gengæld ikke noget problem med lidt vind. Det giver lidt omrøring i luften og holder tågen væk. Desuden giver det også lidt udtynding af krudtrøgen, der nogle gange ligger ubehageligt tæt nogle steder”, siger han til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af dagen vil temperaturerne nå mellem fem og otte grader, men når vinden aftager hen mod aften, vil temperaturerne dykke ned mellem en og fem graders varme.

Så der vil være rig mulighed for at nyde aftenens fyrværkeri i plusgrader og tørvejr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...