Tour de France: Velkommen til målbyen til kørestolsbrugere og borgere med handicap

2. juli 2022 Tour de France
Pressefoto
Pressefoto

Formanden for Handicaprådet, Bente Rey, glæder sig over de mange tiltag for borgere med handicap, der er sat i gang i forbindelse med Tour de France.

Hun glæder sig især over, at Sønderborg Kommune har lavet tre områder for borgere med handicap, der gerne vil se cykelløbet tæt på, skriver kommunen

Det største område bliver på opløbsstrækningen ud for Ulkebøl skole, hvor der også er lavet handicapparkering. Fra en platform kan omkring 10 kørestolsbrugere med hjælpere se cykelrytterne spurte det sidste stykke i mål.

De to andre områder findes ved havnekontoret på Nørre Havnegade og ved toilethuset på Strandvej i Sønderborg. Her er der reserveret plads til kørestolsbrugere langs hegnet. I den forbindelse er der ekstra handicapparkering i centrum ved Vothmanns Plads.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...