Veninderne Sofia Heida og Liive giver koncerter i Sønderborghus

24. september 2019 Kultur

De to veninder Sofia Hedia og Liive –  to hovednavne, to koncerter, én aften – og det er torsdag fra klokken 20 i Sønderborghus.

Det helt friske stjerneskud, norske Liive har taget Danmark og København med en storm af charme. Hendes underspillede pop med finurlige tekster rammer lige i hjertet og tager luften ud af al selvhøjtidelighed på en dejlig befriende måde.

Liive har altid gjort tingene lidt anderledes og da hendes musikhjerte pludselig begyndte at banke mere og mere for popmusik, måtte hun følge drømmen og drage ud i verdenen. Hun kom dog ikke så langt, for hun endte heldigvis hos os her i Danmark, skriver Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sofia Hedia blæste mig bagover med sin stemme”.

Sådan sagde Søren Huss.

Det blev starten på et samarbejde, hvor Søren Huus blev mentor for Sofia Hedia i hendes sangskrivning. Sammen fandt ind til kernen af hendes meget personlige og hudløse tekster.

Sofia Heida er poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme.

Din billet finder du HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...