Venner og forretningsforbindelser – inklusiv revyholdet – fejrede Helle Miang

7. juni 2018 Samfund

Torsdag eftermiddag blev der holdt reception på Hotel Comwell – og anledningen var, at hoteldirektør Helle Miang lørdag runder de første 50 år.

Per Rysgaard fra Comwell-koncernens ledelse deltog også.

“Dengang Jesper Rosanes var direktør her på Comwell i Sønderborg, der fyldte han meget – og jeg er sikker på, han ville være både stolt og tilfreds over din indsats, hvis han havde siddet her nu”, sagde Per Rysgaard til Helle Miang.

Herefter slog Per Rysgaard ind på, at Comwell-koncernen forlader Sønderborg. Nye ejere tager over og de beholder hele personalet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu skal du stå på egne ben – uden en kæde om benet – og jeg er sikker på, at I sammen finder en ny vej for hotellet”, sagde Per Rysgaard.

Leif Maibom er glad for samarbejdet

“Du kom hertil fra Skjern og du gør det rigtigt godt, selvom du er 1. generationsindvandrer”, sagde Leif Maibom, som er direktør for Sønderborg Sommer Revy.

“Og jeg plejer at sige, at om sommeren er jeg også direktør for hotellet og Helle Miang er direktør resten af året”.

Knus fra personalet

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurantchef Mette Pedersen talte på vegne af hotellets ansatte:

“Vi er glade for den frihed, som vi har og vi er rigtigt glade for, at vi skal fortsætte på hotellet, så et kæmpe knus fra alle os”, sagde Mette Pedersen.

Revyholdet sang en række Dansktop-sange for fødselaren.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Nu kan foreninger søge støtte fra Sønderjysk Forsikring

18. januar 2022 Erhverv

Foreninger, klubber og almennyttige organisationer i Sønderborg Kommune kan søge støtte hos Sønderjysk Forsikrings lokale fællesskabspulje. “Der er 250.000 kroner i puljen og der kan søges frem til 15. december. Fire gange om året vælger vi de ansøgere ud, som vi vil støtte”, siger kommunikations- og marketingschef Bernadette Sparrevohn til SønderborgNYT. De ansøgninger, som ikke […]

Læs mere...