Venstre Jazzværk spiller på Hotel Sønderborg Strand

29. november 2021 Kultur
Vestre Jazzværk. Pressefoto fra New Orleans Jazz Sønderborg
Vestre Jazzværk. Pressefoto fra New Orleans Jazz Sønderborg

Det bliver den populære gruppe Vestre Jazzværk fra Ribe, der slutter 2021 sæsonen for New Orleans Jazz Sønderborg – et år, der indtil nu har budt på syv succesrige koncertarrangementer, der har gjort klubben til en af Jyllands største med 430 medlemmer.

Årets sidste arrangement finder sted i Sønderborg Salen på Hotel Sønderborg Strand søndag den 12. december. Der indledes med spisning kl. 12, hvorefter Vestre Jazzværk går på scenen fra kl. 13, skriver jazzklubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vestre Jazzværk er en rytmegruppe, der er så sammenspillet, at man knap kan skelne de enkelte instrumenter fra hinanden. Men hvis man fokuserer på det enkelte instrument, fornemmer man, hvilken indsats de hver især yder, hedder det i omtaler af jazzgruppens formåen.

Det er første gang Vestre Jazzværk gæster New Orleans Jazz Sønderborg. Orkestret har adskillige koncerter rundt om i både Danmark, Sverige og Tyskland.

Tilmelding til arrangementet den 12. december sker via jazzklubbens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...