Venstre kan sagtens se deres egne ‘fingeraftryk’ i det kommunale budget

18. september 2020 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tage Petersen fra Venstres byrådsgruppe er rimeligt tilfreds med det budget, som han og de3 øvrige byrådspolitikere blev enige om under flere dages forhandlinger.

“Vi synes, det har været en god proces og vi fik nogle af vores ønsker med”, sagde Tage Petersen på et pressemøde fredag formiddag i Dybbøl-Skolens Multihal.

“Og jeg er glad for, at der vil være fokus på effektiviseringer, så vi kan sikre flere penge til ældreområdet og anden velfærd”, sagde Venstremanden.

Venstre har også foreslået, at der bliver kigget på mulighederne for at samle flere af forvaltninger på ét sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er der opbakning til fra de øvrige partier, så nu går processen i gang”, sagde Tage Petersen.

Tage Petersen nævner, at budgettet meget handler om børn og unge.

“Jeg har læst, at Erik Lauritzen er børnenes borgmester. I Venstre har noget for alle på hylderne”, sagde Tage Petersen og fortæller videre:

“Sønderborg Sommer Revy og symfoniorkestret er begge hårdt ramt af Corona-krisen. Jeg er glad for, vi er blevet enige om at se på, hvordan vi kan hjælpe de to ‘kultur-fyrtårne’, så de også er er her i fremtiden”.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...