Venstre og Nye Borgelige ville opsige alle kommunens nyhedsabonnementer

23. november 2022 Politik

På Økonomiudvalgets møde skulle de folkevalgte tage stilling til, om kommunen skulle opsige byrådsmedlemmernes abonnementer på JydskeVestkystens netavis og på Mandag Morgen.

“I Venstre foreslog vi, at kommunen opsiger alle abonnementer – også på de aviser, der fysisk ligger på Rådhuset. Det er eksempelvis Flensborg Avis, JyllandsPosten, Politiken med flere, men det var der ikke flertalt for”, siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

“Skal man absolut beholde nogle abonnementer, så ville det efter vores mening være bedre, at byrådsmedlemmerne kan følge med i lokale nyheder”, siger Ellen Trane Nørby. Tanken var, at det ville give en besparelse, som er større end krævet og det ville give plads til, at hvert enkelt byrådsmedlem kunne få et abonnement på det nyhedsmedie, som vedkommende selv mener, er relevant.

“Men det ville Socialdemokratiet og Slesvigsk Parti ikke være med til og så endte det med en flertalsbeslutning, hvor byrådsmedlemmernes abonnementer på JydskeVestKystens netavis, Mandag Morgen og Danske Kommuner bliver sagt op”.

Dansk Folkeparti er ikke nævnt, fordi deres byrådsmedlem ikke kunne deltage i dagens møde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...