Venstre: Udfordring med faldende børnetal til folkeskolerne

12. oktober 2017 Sønderborg

Det faldende børnetal er en stor udfordring i Sønderborg kommune og det kan skabe utryghed, hvis der er tvivl om den lokale folkeskole opretholdes.

For Venstre er det vigtigt. at der er folkeskoletilbud over hele kommunen og der er tryghed om den lokale folkeskole.

Venstre vil bruge de kommende fire år til at udvikle Sønderborg Kommunes folkeskoler.

Udvikling af den lokale folkeskole kræver ro omkring økonomien og opbakning fra forældre og lokalsamfund.

Derfor vil Venstre sikre, at det faldende børnetal ikke udhuler skolernes økonomi, og tage initiativ til samarbejde med de relevante parter for at styrke og udvikle folkeskolerne. Det skaber tryghed og mulighed for at den lokale ledelse kan tænke langsigtet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre vil derfor ikke lukke folkeskoler og Venstre vil ikke medvirke til besparelser på folkeskolen i den kommende valgperiode.

Venstre ønsker samtidig at give mulighed for, at folkeskoler kan omdannes til en fri skole, såfremt at det kommer som ønske fra skolebestyrelsen og med markant opbakning fra det samlede forældrekorps.

Venstre har netop offentliggjort sin skolepolitik – og du kan læse meget mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...