Venstre vil ikke byggemodne området øst for Lykkegård i Augustenborg

7. marts 2023 Augustenborg

Alle parcelhusgrunde i området Lykkegård i Augustenborg er solgt. Forvaltningen anbefaler at byggemodne et område øst for Lykkegård, så anden etape af Lykkegård kan sættes i gang – og skal den det, så kræver det en godkendelse i Teknik, By og Boligudvalget, som holder møde tirsdag eftermiddag.

Området Lykkegård ved Augustenborg har været lokalplanlagt siden 2005 og er baseret på en kommuneplanramme, der kan rumme både parcelhuse, tæt og lav bebyggelse, institutioner samt fælleshuse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Venstre har vi samme holdning i dag som vi havde, da sagen sidst var oppe i 2021 – nemlig at vi ikke kan stemme for at lave lokalplan for boliger på den østlige del af Lykkegård arealet ud mod Kettingvej”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT.

”Vi mener ikke, at byggegrunde på det areal vil være særligt attraktive, og så har arealet udviklet sig til et spændende naturområde til glæde for mange mennesker i området”, siger han videre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...