Gråsten Torv: Venstres Daniels Staugaard er utilfreds med nyt regulativ

13. juni 2018 Politik

I denne uge bringer Gråsten Avis en artikel, hvor flere Venstremedlemmer ytrer sig om, det ikke kan have sin rigtighed, hvis Det Gamle Rådhus i Gråsten får førsteretten til servering og udskænkning ved arrangementer på Torvet.

Det er Daniel Staugaard og Tage Petersen fra Venstre, der citeres. Det samme bliver Morten Latter fra Den Gamle Skomager og redaktør Gunnar Hattesen bliver også citeret i sin egen avis i artiklen: “Livet på Torvet i Gråsten er truet”.

Et nyt regulativ siger, at restauranterne ved de pladser, hvor der holdes arrangementer, skal have førsteretten.

“Et flertal stemte desværre for et nyt regulativ, som vil kvæle gode initiativer på Torvet i Gråsten og fratage lokale idrætsforeninger at tjene lidt til foreningskassen ved salg af mad og drikkevarer. Jeg forventer en forklaring fra Aase Nyegaard og Stephan Kleinschmidt, hvordan de kan tillade at give Det Gamle Rådhus noget nær eneret til at sælge mad og drikke på torvet i Gråsten”, skriver Daniel Staugaard, byrådsmedlem for Venstre onsdag på sin Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere fløjet barske ord mellem Gråsten Handel, lokale, Venstre-medlemmer og Det gamle Rådhus – men gennem borgmester Erik Lauritzen blev der stiftet fred.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...