Verdensmål og valgkamp ved Rønhaveplads

25. maj 2019 Samfund

Lørdag stod blandt andre Sønderborg Forsyning på Rønhaveplads, hvor der blev sat spot på genbrug – og Minna Hallberg fra forsyningen fortalte blandt andet, at der er masser af fantastiske ting at hente på de kommunale genbrugspladser.

“Og det gælder ikke mindst byggematerialer”, sagde Minna Hallberg til SønderborgNYT.

Minna Hallberg havde taget affaldscontainere med på Rønhaveplads, så hun kunne fortælle sønderborgenserne, at der fra 2020 skal sorteres endnu mere i affaldet fra de mange hjem.

“Hvis vi for eksempel samler alle de små paprør, der er i toiletruller og vejer dem, der bruges her i kommunen på et år, så peger vægtens pil på 25 tons”, siger Minna Hallberg.

I Perlegade – lige ved Rønhaveplads – stod Benny Engelbrecht sammen med en partifaælle fra Socialdemokrateit og delte ud af partiets klimatanker.

Venstre var også banen og blandt andre Peter Hansen gjorde sit til at huske forbipasserende på, at de skal stemme på Venstre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...