Veteranforum skal hjælpe hjemvendte soldater

22. september 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Veterankoordinatorerne i Vejen og Sønderborg har endnu mere travlt end vanligt i denne tid. Kim Andersen og Allan Kühne arbejder nemlig på, at få lavet et veteranforum for hele Sønderjylland.14142015_1314411125276115_5164546604409424217_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med arbejdet er, at få skabt et samarbejde om veteranerne i 12 syd- og sønderjyske kommuner, hvor man vil samle de fagpersoner, der arbejder med hjemvendte veteraner og herigennem sikre, at der bliver skabt en ens tilgang til de tilbud, som veteranerne modtager, når de skal finde sig tilrette i en dagligdag, som for mange virker meget fjern fra krigszoner og uroplagede lande.

“Vi ved, at overgangen fra militær til civil er svær, og at det er vigtigt, at veteranerne, når de kommer hjem, føler, at de ikke står alene, men at der er andre i samme situation som dem, der forstår dem, kan lytte til dem og kan hjælpe dem. Ved at samle indsatsen i et stort forum, kan vi samle vores ekspertise og skabe et langt stærkere netværk”, fortæller Kim Andersen i en pressemeddelelse. Han er selv veteran og arbejder som veterankoordinator i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 12 kommuner der er inviteret med til etableringen af Syd- og Sønderjyllands Veteranforum er: Billund, Esbjerg, Fanø, Fredericia, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle og Aabenraa.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk