Vi Cykler til Arbejde-cyklister inviteres til morgenmad

10. maj 2017 Samfund

Den landsdækkende cykelkampagne “Vi cykler til arbejde” er i fuld gang. Der cykles i hele maj måned og i Sønderborg triller 876 deltagere fordelt på 93 hold rundt på veje og cykelstier.

Det kan godt være hårdt arbejde, selvom det mest er sundt, dejligt og opkvikkende. For at markere sin støtte til kampagnen inviterer ProjectZero og Sønderborg Kommune alle deltagere til et gratis morgenmads-pitstop onsdag den 17. maj fra kl. 6.30 til 9.00. Det foregår på Rønhave Plads i Sønderborg og Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget, står klar med varm kaffe/the og brød til de gæve cyklister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få luft i dækkene og smurt kæden

Flere cykelhandlere vil være til stede på pladsen, så der er rige muligheder for at få kigget cyklen efter, få luft i dækkene og smurt kæden.

”Det optimale er selvfølgelig, at cyklisterne får smag for cyklingens fortræffeligheder og fortsætter med at cykle hele året”, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Helge Larsen deltager selv i “Vi cykler til arbejde” med to hold fra Sønderborg Statsskole, hvor han er lærer.

For Helge Larsen selv betyder det17 kilometer hver vej de fleste dage, men heldigvis har han valgt at være i form

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til pitstop er nødvendig og kan foretages på ProjectZero.dk og gerne inden torsdag den 11. maj kl. 14.00.

Holdkaptajnen tilmelder og angiver, hvor mange fra holdet der deltager.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...