Vi cykler til arbejde i maj – tilmeld jer nu

31. marts 2015 Samfund

Vær med i årets store cykelkampagne “Vi cykler til arbejde” fra 1. til 31. maj. Du kan spare både benzinpenge, sygedage og CO2 – og så kan du vinde en drømmerejse. Sidste år deltog 66 cykelhold fra Sønderborg Kommune. Tilmeldingen til årets kampagne er åben nu på vcta.dk

Når årets “Vi cykler til arbejde” ruller hen over landet i maj, er der mange gode grunde til at cykle med. Du sparer penge på benzin og billetter, du sparer miljøet for CO2, du bliver mindre syg, du forbrænder flere kalorier – og der skal faktisk ikke mere end et par cykeldage til, før du og dit hold mindst har fortjent kage.

Når det handler om at score sundhed på jernhest, så går Helge Larsen selv foran.

Når det handler om at score sundhed på jernhest, så går Helge Larsen selv foran.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gør det – og vind en rejse

Det kan være fristende at tage bilen på arbejde, men faktisk drømmer 38 pct. af alle danske bilpendlere om at cykle mere. Sammen med kollegerne kan det blive en sjov, fælles udfordring at cykle til arbejde så meget som muligt i maj – og så er I samtidig med i konkurrencen om en drømmerejse til 12.000 kr. pr. person.

 Sønderborg Kommune cykler til arbejde

I 2014 deltog i alt 71.000 cyklister i hele Danmark.700 af deltagerne kom fra Sønderborg Kommune – fordelt på 66 cykelhold fra 35 forskellige virksomheder. Tilsammen havde de 8.760 cykeldage i maj og tilbagelagde 92.690 km. I spidsen lå Danfoss, der i alt havde 2.251 cykeldage, og Danfoss cyklede også længst med i alt 33.896 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget håber, at endnu flere virksomheder vil være med i kampagnen i år:

“Der er så mange fordele ved at cykle, og det er der rigtig mange, der har fundet ud af. Man bliver sundere og mere glad. 700 kolleger fra 35 virksomheder cyklede til arbejde i maj sidste år, men det kan vi gøre endnu bedre i år. Snak med kollegerne, dan et hold og meld jer til på www.vcta.dk. Det er sjovt, sundt og giver et godt sammenhold på arbejdspladsen, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...