– Vi satser på en ringriderfest med fuldt program

22. januar 2021 Kultur

Formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jes Andersen, fortæller til SønderborgNYT, at der satses på, at der kan holdes en ringriderfest med fuldt program i juli måned.

“Det er dét, vi arbejder på, men selvfølgelig kan corona-situationen ændre hele billedet”, siger Jes Andersen.

Han fortæller, at han ikke finder det utænkeligt, at der måske skal reguleres i planerne for Ringriderfesten.

“Hvordan restriktionerne ser ud i juli kan ingen sige og vi har aftalt, at de endelige beslutninger for Ringriderfesten i Sønderborg 2021 skal tages senest i udgangen af april”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er muligt for ringriderfestens komiteer at lave aftaler med underleverandørerne på en måde, så alle er indstillet på, at det hele kan ende som i 2020. Nemlig med en aflysning.

“Vores optimisme ligger i vaccinationerne og bekymringerne i de nye smitte-varianter. Måske kender vi scenariet bedre, når vi når frem til foråret”, siger Jes Andersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...