– Vi satser på en ringriderfest med fuldt program

22. januar 2021 Kultur

Formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jes Andersen, fortæller til SønderborgNYT, at der satses på, at der kan holdes en ringriderfest med fuldt program i juli måned.

“Det er dét, vi arbejder på, men selvfølgelig kan corona-situationen ændre hele billedet”, siger Jes Andersen.

Han fortæller, at han ikke finder det utænkeligt, at der måske skal reguleres i planerne for Ringriderfesten.

“Hvordan restriktionerne ser ud i juli kan ingen sige og vi har aftalt, at de endelige beslutninger for Ringriderfesten i Sønderborg 2021 skal tages senest i udgangen af april”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er muligt for ringriderfestens komiteer at lave aftaler med underleverandørerne på en måde, så alle er indstillet på, at det hele kan ende som i 2020. Nemlig med en aflysning.

“Vores optimisme ligger i vaccinationerne og bekymringerne i de nye smitte-varianter. Måske kender vi scenariet bedre, når vi når frem til foråret”, siger Jes Andersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...