Vidar-Ulkebøl Håndbold fik over 30 nye medlemmer i 2019

15. januar 2020 Kultur

Vidar-Ulkebøl Håndbold har i en del år kunne berette om medlems fremgang og ledergruppen troede at statistikken for 2019 ville være status quo i forhold til 2018.

Det viste sig, at de tog helt fejl, skriver håndboldklubben.

Rigtig mange klubber har netop afleveret deres medlemstal til dansk idrætsforbund, og i Vidar-Ulkebøl Håndbold har de naturligvis gjort det samme. Her forventede ledergruppen, at antallet af medlemmer 2019 ville ligge på samme niveau som i 2018, men da statistikken blev gjort op fik de sig en positiv overraskelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg havde det lidt på fornemmelsen at vi måske ville komme ud af året med en lille fremgang. Især fordi vi har kunne se en meget positiv udvikling på vores U5/U7 årgange samt hånsboldfitness holdet. Men at vi kommer ud med en fremgang på over 30 medlemmer overrasker mig nu alligevel positivt”, siger formand Tommy Vedstesen

Klubben har i de seneste år arbejdet hårdt på at få styrket den sociale profil og skabt aktiviteter og træningsfaciliteter der kunne tiltrække nye og fastholde eksisterende medlemmer. Dette har resulteret i en fremgang i antallet af medlemmer de sidste 4-5 år, og også 2019 har vist sig at være yderst positivt, når antallet af medlemmer blev gjort op i slutningen af året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er super stolte over at det igen er lykkedes at fastholde og tiltrække nye medlemmer. Især set i lyset af, at antallet af aktivitets tilbud i vores område er virkelig stort. Du kan jo gå til næsten alt. Så det er ikke konkurrence vi mangler. Nu glædes vi over at antallet af medlemmer er vokset, og så tager vi igen arbejdstøjet på, og knokler på med at give vores medlemmer gode oplevelser med håndbolden. Vores trænere skal i den forbindelse have en stor tak for deres kæmpe store engagement. De er i sandheden frivillige helte, og jeg håber inderligt at vores forældre sætter stor pris på dem – for det har de virkelig fortjent”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Vidar Ulkebøl Håndbold

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...