Vigtig kamp mod Skanderborg – kom og hep på Egen på onsdag

8. juni 2021 Sport

Onsdag aften klokken 19:30 afgøres det på Linak Arena i Guderup om Egens Jyllandsseriehold kan beholde deres anden-plads i serien. Onsdagens opgør er returkampen mod Skanderborg

”Og Skanderborg pressede os i store dele af 2. halvleg i lørdags på deres hjemmebane” siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse. Han tilføjer, at en gentagelse af sejren er langtfra sikker.

”Skanderborg kæmper også indædt for at overleve i rækken, så der er ingen tvivl om at det er et meget motiveret hold vi møder onsdag aften”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omvendt vil en sejr til Egen betyde, at holdet holder fast i 2. pladsen i rækken. Og det er vigtigt for det er kun de to bedste, der er sikret ’overlevelse’ i Jyllandsserien. Dog er de to bedste “treere” i de tre puljer også at finde i Jyllandsserien efter sommerpausen.

Vejret vil onsdag aften vise sig sin bedste side med solskin og 18 graders varme og en svag nordvesten-vind.

”Så der er lagt op til en dejlig fodbold-aften på det smukke anlæg i Guderup. Vi håber på, at mange vil komme og bakke holdet op”, siger træneren.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...