Vigtig kamp mod Skanderborg – kom og hep på Egen på onsdag

8. juni 2021 Sport

Onsdag aften klokken 19:30 afgøres det på Linak Arena i Guderup om Egens Jyllandsseriehold kan beholde deres anden-plads i serien. Onsdagens opgør er returkampen mod Skanderborg

”Og Skanderborg pressede os i store dele af 2. halvleg i lørdags på deres hjemmebane” siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse. Han tilføjer, at en gentagelse af sejren er langtfra sikker.

”Skanderborg kæmper også indædt for at overleve i rækken, så der er ingen tvivl om at det er et meget motiveret hold vi møder onsdag aften”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omvendt vil en sejr til Egen betyde, at holdet holder fast i 2. pladsen i rækken. Og det er vigtigt for det er kun de to bedste, der er sikret ’overlevelse’ i Jyllandsserien. Dog er de to bedste “treere” i de tre puljer også at finde i Jyllandsserien efter sommerpausen.

Vejret vil onsdag aften vise sig sin bedste side med solskin og 18 graders varme og en svag nordvesten-vind.

”Så der er lagt op til en dejlig fodbold-aften på det smukke anlæg i Guderup. Vi håber på, at mange vil komme og bakke holdet op”, siger træneren.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...