Vil du købe en andel af Lillebælt Syd Vindmøllepark? Så læs mere her

22. januar 2019 Samfund

Borgerne i Sønderborg får mulighed for at blive medejere af Lillebælt Syd vindmøllepark, fordi sønderborgenserne er nærmeste naboer til vindmølleparken. Også borgerne i Faaborg, Assens, Ærø, Aabenraa og Haderslev kommuner har mulighed for at købe ejerandele i det planlagte vindmølleprojekt.

Det oplyser projektudviklerne Sønderborg Forsyning på Facebookside Lillebælt Syd Vindmøllepark efter de har modtaget mange spørgsmål om medejerskab.

Vilkårene for at blive medejer kan dog ikke meldes ud endnu, da miljøkonsekvensvurderingen først skal godkendes af Energistyrelsen og efterfølgende skal der tildeles en etableringstilladelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis det sker, så så kan etablering og drift af projektet sendes i offentligt udbud og derefter kan den præcise økonomi i projektet beregnes, dvs. investeringsstørrelse og forventet afkast, hvorved den endelige pris fremkommer. Herefter bliver der udbudt ejerandele, og dette vil forventeligt ske i 2020, oplyser projektudviklerne fra Sønderborg Forsyning.

Allerede nu kan interesserede sender en mail, hvis man ønsker at blive holdt orienteret i takt med, at mulighederne for medejerskab bliver mere konkrete. Mailen skal sendes til vind@sonfor.dk med oplysninger om navn og bopælskommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Såfremt man ikke har bopælskommune i en af de seks kommuner, men har et sommerhus i kommunerne, kan man også skrive, da man er i gang med at undersøge mulighederne for, at også sommerhusejere i kommunerne kan købe ejerandele.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Christina Folkenæs har genåbnet La Fromagerie

27. juli 2021 Erhverv

Tirsdag står Christina Folkenæs for første gang bag disken i La Fromagerie i Perlegade i Sønderborg – og det betyder, at det igen er muligt at købe mange forskellige slags oste. “Vi har et pænt stort udvalg af spændende oste og jeg har sat mig ind i, hvad det er for nogle, så kunderne kan […]

Læs mere...