Vil du med på Als Revyens fantastiske team?

30. august 2021 Kultur

Om blot små to uger er restriktionerne fortid og vi kan alle begynde at trække vejret frit igen. Et af de steder, hvor man ser frem til en ‘ny normal’ er Als Revyen, der har måttet aflyse to forestillinger, men i marts 2022 er revyen igen klar.

“Lige nu mangler revyen dog skuespillere, scenefolk og tekstforfattere, som vil være med til at fortsætte revyens stolte traditioner. Derfor: Går du og drømmer om et liv på scenen eller bagved, så kom frit frem, og bliv en del af et fantastisk team, hvor sammenhold og fornøjelighed er en fællesnævner”, siger formanden for Als Revyen, Peter Buhl, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Als Revyen, der de senere år er gået fra succes til succes, har audition/casting den 15. september. Interesserede skuespillere er særdeles velkomne.

Tilmelding sker på mail alsrevyen@mif.dk eller til revyens instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen  20 84 81 80.

Tekstforfattere og scenefolk kontakter Peter Buhl på peter.buhl@gmail.com

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...