Vil du med ud og samle affald ved Flædbæk Strand?

11. november 2021 Nordborg

Så er vi klar til den anden affaldsindsamling langs vore kyster i Sønderborg Kommune. Søndag, den 21. november mødes vi ved Flædbæk Strand i Nørreskoven for at samle plasticaffald og vi tager også andet affald vi måtte finde.

Vi mødes kl. 10.30, Ulla tager kaffe med, og kl. 12.30 slutter vi med en dejlig sandwich.

Ved første indsamling fik vi 180 kg samlet ind, så meget finder vi nok ikke denne gang, forhåbentlig, skriver Folkebevægelsen mod affald i naturen

Vi havde egentlig planlagt at samle ved og omkring færgelejet i Fynshav; men der ser det pænt og ryddeligt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du lyst til at deltage så meld dig til hos mig, jan@sonderborg.dk, eller sms 2790 0201. Tilmelding af hensyn til bespisning.

Det er Folkebevægelsen, der arrangerer indsamlingen, som er nummer to ud af otte strandrensninger. Næste indsamling vil finde sted søndag, den 12.12 i samme tidsrum, formentlig et sted på Sydals.

Du må meget gerne tage din egen opsamlingstang med – vi har dog også nogle med. Svend Erik Petersen sørger for resten af udstyret og Jan Prokopek tager sin nyindkøbte trailer til formålet med, så det indsamlede affald kan køres væk og bortskaffes på korrekt vis.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...