Vil du tabe dig – så kan du tænke dig tynd

7. januar 2019 Samfund

I 2005 satte en professor i psykologi ved Harvard University sig for, at undersøge, om man kan tænke sig tynd.

Det kan man og i MultiKulturhuset vil Jacob Høedt Larsen den 23 januar klokken 19 holdet et foredrag om at anvende placebo-effekter til at blive sundere og mere succesfuld.

Du kan ændre dit liv radikalt – blot ved at ændre dit mind-set en lille smule, mener Jacob Høedt Larsen, der er certificeret mentaltræner og coach.

I foredraget tager Jacob Høedt Larsen udgangspunkt i de mange, vilde og interessante resultater fra placeboforskningen, hvor forskerne undersøger, hvordan mennesker kan blive helbredt, selv om de blot har fået en lille sukkerpille.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliv opmærksom på, hvordan egne tanker kan stå i vejen for succes – eller måske ligefrem gør syg.

Jacob Høedt Larsen, introducerer dig også til mentaltræning som en metode til systematisk at ændre dine tanker, så de støtter dig i stedet for at stå i vejen, skriver FOF.

Pris for foredraget er 100 kroner.

Tilmelding skal ske HER til FOF-Sønderborg

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...