Vil du være en del af Alsrevyen 2016?

29. september 2015 Augustenborg

Lige i disse dage starter den spændende proces der skal blive til den 8. Als Revy som opføres 2. weekend i marts 2016.

Vi er et team på ca. 45 frivillige der står bag revyen, men der sker hen ad vejen lidt udskiftninger, og der opstår områder der kræver mere indsats, skriver Alsrevyen i en pressemeddelelse.alsrevy

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil meget gerne have styrket vores PR arbejde og kan derfor bruge frivillige der har erfaring og interesse for PR arbejdet (presse, hjemmeside, facebook  mm.)

Tekstarbejdet skal være med til at skabe en alsidig revy, og hvis du har lyst til at skrive tekster, så er der plads i vores tekstforfattergruppe. Har du en tekst du kunne tænke dig passer til vores revy vil vi meget gerne kigge på den.

Det ser også ud til, at vi kommer til at mangle et par aktører – ”en af hver”, så kan du spille skuespil, synge og har lyst og interesse for at spille revy, så er Als Revyen en spændende udfordring. Vi holder en lille uformel audition i oktober måned, så kontakt os hurtigst muligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...