Vil hellere bruge penge på træer end på et omklædningsrum til vinterbadere

17. september 2022 Politik

Byrådet satte i budgettet 2021 otte millioner kroner af til en del af initiativer på Nordals og efterfølgende har Byrådet i budget 2022 sat yderligere fem millioner kroner af til projekter, der skal udmøntes i samarbejde med Udviklingsforum Nordals.

Økonomiudvalget godkendte på sit møde den 9. februar 2022 Udviklingsforums prioritering af en del af pengene. Efter prioriteringen var der et restbudget på 1,52 millioner til senere prioritering.

Et af de prioriterede projekter var et omklædningshus til vinterbadere til 1,5 millioner kroner, men Udviklingsforum Nordals vil hellere bruge pengene på en allé med træer langs Piledamsvej i Havnbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden det sker, skal der gives grønt lys fra Økonomiudvalget, som ser på sagen på onsdag.

Det vurderes, at alleen i alt beløber sig til to millioner kroner, så Udviklingsforum samtidig beder om tilladelse til at bruge 500.000 kroner af restbeløbet på alleen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...