Vil I spille på Nord-Als Musikfestivals Outsidescene?

13. december 2019 Kultur

Den 12. -13. juni 2020 er der garanteret underholdning, fest og god stemning, når Nord-Als Musikfestival slår dørene op til sin 40. udgave. Sidste år blev en forrygende udgave med underholdning både på og udenfor pladsen, og igen i år gentages succesen. Et af de steder, hvor der er garanteret fest er ved Outsidescenen. Her får håbefulde bands og solister chancen for at flytte deres musik fra øvelokalet og direkte ud på en live-scene, hvor et feststemt publikum er klar. Igen i år søges bands, der kunne tænke sig at optræde på Outsidescenen, og hvis du vil være med, kan du tilmelde dig på musikfestival.dk frem til 15. januar 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

Outsidescenen er et sted for alle. Musikken spænder bredt med flere forskellige genrer, mens solister og bands hvert år kommer fra nær og fjern. Tidligere har scenen blandt andet kunne byde på rockbands, akustiske bands samt musikskoleelever. Samtidig er scenen kendt for at trække publikum fra hele landet, så der er for alvor mulighed for at nå bredt ud med musikken, skriver arrangørerne.

Der er meget at glæde sig til for publikum. Det er nemlig gratis at besøge Outsidescenen, der -med sin placering uden for slottet – ikke kræver armbånd. Mulighederne er dog mange og der kan i vores boder ved Outsideområdet blandt andet købes øl, sodavand, alkohol samt madvarer, hvor der traditionen tro fyres op under grillen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forberedelserne til Nord-Als Musikfestivals 40 års jubilæum er i fuld gang. Allerede nu er de første navne offentliggjort, og her kan du glæde dig til navne som Rasmus Seebach, Alphabeat, Aqua, Sømændene og mange flere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...