Vild med vildt – så bestil bord på Hotel Comwell

10. oktober 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 27. oktober byder Hotel Comwells køkkenchef på en vildtaften, hvor man for knap 300 kroner kan nyde alt godt fra naturen.

“Der lægges ud med Thomas Rode Essentials – et udvalg af delikatesser som små tapas”, siger køkkenchef Klaus Græns. Han fortæller videre, at Thomas Rode blev kendt for at gøre stenalderkosten populær.

“Nu er han begyndt at importere kvalitet fra Island, så det er altså ikke noget, man selv kan gå ud og finde”.

Hovedretter på buffet

Fasan med Gråstenæble – kål – røget spæk

Artiklen fortsætter under annoncen

Gråand  med blomme – Bommerlunder – hasselnød

Canadagås med rødbede – anis

Krondyrbov med svampe – tyttebær – Unika fløde

Krondyr i gryden med black beans – chili – mørkt øl

Vildsvin med farin – vinaigrette – grillet løg – peber

Artiklen fortsætter under annoncen

Hare – sprødt – rørhat – kastanier

Salat af hvidkål – rosa grapefrugt – jomfru i det grønne – koldpresset rapsolie

Ovnbagte rodfrugter – løvstikke – honning – citron

Kartoffel – selleri – puré

Små kartofler – smør – timian

Dessert

Til dessert bydes der på  Williams pære med sødt og blødt, sprødt og koldt.

Bordbestilling sker på telefon 7442 1900.

 

19. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Rektor kan ikke sige om der skæres ned på SDU i Sønderborg

19. april 2024 Uddannelse

Forligspartierne er enige om, at der i forhold til et gennemsnit af optaget mellem 2018 og 2022 fremadrettet skal beskæres otte procent i antallet af nye akademiske bachelorstuderende. På grund af den demografiske udvikling – og mindre ungdomsårgange – er procenttallet efterfølgende blevet opjusteret, så der på nationalt niveau skal optages ca. 10 procent færre […]

Læs mere...