Fredag den 27. oktober byder Hotel Comwells køkkenchef på en vildtaften, hvor man for knap 300 kroner kan nyde alt godt fra naturen.
“Der lægges ud med Thomas Rode Essentials – et udvalg af delikatesser som små tapas”, siger køkkenchef Klaus Græns. Han fortæller videre, at Thomas Rode blev kendt for at gøre stenalderkosten populær.
“Nu er han begyndt at importere kvalitet fra Island, så det er altså ikke noget, man selv kan gå ud og finde”.
Hovedretter på buffet
Fasan med Gråstenæble – kål – røget spæk
Gråand med blomme – Bommerlunder – hasselnød
Krondyrbov med svampe – tyttebær – Unika fløde
Krondyr i gryden med black beans – chili – mørkt øl
Vildsvin med farin – vinaigrette – grillet løg – peber
Hare – sprødt – rørhat – kastanier
Salat af hvidkål – rosa grapefrugt – jomfru i det grønne – koldpresset rapsolie
Ovnbagte rodfrugter – løvstikke – honning – citron
Kartoffel – selleri – puré
Små kartofler – smør – timian
Dessert
Til dessert bydes der på Williams pære med sødt og blødt, sprødt og koldt.
Bordbestilling sker på telefon 7442 1900.