Vild med vildt – så bestil bord på Hotel Comwell

10. oktober Erhverv

Fredag den 27. oktober byder Hotel Comwells køkkenchef på en vildtaften, hvor man for knap 300 kroner kan nyde alt godt fra naturen.

“Der lægges ud med Thomas Rode Essentials – et udvalg af delikatesser som små tapas”, siger køkkenchef Klaus Græns. Han fortæller videre, at Thomas Rode blev kendt for at gøre stenalderkosten populær.

“Nu er han begyndt at importere kvalitet fra Island, så det er altså ikke noget, man selv kan gå ud og finde”.

Hovedretter på buffet

Fasan med Gråstenæble – kål – røget spæk

Gråand  med blomme – Bommerlunder – hasselnød

Canadagås med rødbede – anis

Krondyrbov med svampe – tyttebær – Unika fløde

Krondyr i gryden med black beans – chili – mørkt øl

Vildsvin med farin – vinaigrette – grillet løg – peber

Hare – sprødt – rørhat – kastanier

Salat af hvidkål – rosa grapefrugt – jomfru i det grønne – koldpresset rapsolie

Ovnbagte rodfrugter – løvstikke – honning – citron

Kartoffel – selleri – puré

Små kartofler – smør – timian

Dessert

Til dessert bydes der på  Williams pære med sødt og blødt, sprødt og koldt.

Bordbestilling sker på telefon 7442 1900.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...