Vildtmenuen fyldte restauranten med gæster

27. oktober 2017 Erhverv

At vildt er en populær spise, hersker der ingen tvivl om – og slet ikke efter køkkenchef Klaus Græns præsenterede fredagens vildtmenu for en fyldt restaurant på Hotel Comwell.

Restaurantchef Mette Pedersen havde styr på både gæster og tjenere, så aftenen forløb med god mad i en hyggelig, afslappende atmosfære.

“Hvis i får problemer med dem, der sidder ved bordet bag jer, så siger i bare til”, sagde Mette Pedersen til et hold gæster og det viste, at Hotel Comwell har sit stampublikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Menuen

“Der lægges ud med Thomas Rode Essentials – et udvalg af delikatesser som små tapas”, sagde køkkenchef Klaus Græns. Kvaliteten er deroppe, hvor han ikke tør fortælle sin chef om indkøbsprisen.

Herefter var der buffet med:

Fasan med Gråstenæble – kål – røget spæk

Gråand  med blomme – Bommerlunder – hasselnød

Canadagås med rødbede – anis

Krondyrbov med svampe – tyttebær – Unika fløde

Krondyr i gryden med black beans – chili – mørkt øl

Vildsvin med farin – vinaigrette – grillet løg – peber

Hare – sprødt – rørhat – kastanier

Salat af hvidkål – rosa grapefrugt – jomfru i det grønne – koldpresset rapsolie

Ovnbagte rodfrugter – løvstikke – honning – citron

Kartoffel – selleri – puré

Små kartofler – smør – timian

Dessert

Til dessert var der Williams pære med sødt og blødt, sprødt og koldt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk