At vildt er en populær spise, hersker der ingen tvivl om – og slet ikke efter køkkenchef Klaus Græns præsenterede fredagens vildtmenu for en fyldt restaurant på Hotel Comwell.
Restaurantchef Mette Pedersen havde styr på både gæster og tjenere, så aftenen forløb med god mad i en hyggelig, afslappende atmosfære.
“Hvis i får problemer med dem, der sidder ved bordet bag jer, så siger i bare til”, sagde Mette Pedersen til et hold gæster og det viste, at Hotel Comwell har sit stampublikum.
Menuen
“Der lægges ud med Thomas Rode Essentials – et udvalg af delikatesser som små tapas”, sagde køkkenchef Klaus Græns. Kvaliteten er deroppe, hvor han ikke tør fortælle sin chef om indkøbsprisen.
Herefter var der buffet med:
Fasan med Gråstenæble – kål – røget spæk
Gråand med blomme – Bommerlunder – hasselnød
Canadagås med rødbede – anis
Krondyrbov med svampe – tyttebær – Unika fløde
Krondyr i gryden med black beans – chili – mørkt øl
Vildsvin med farin – vinaigrette – grillet løg – peber
Hare – sprødt – rørhat – kastanier
Salat af hvidkål – rosa grapefrugt – jomfru i det grønne – koldpresset rapsolie
Ovnbagte rodfrugter – løvstikke – honning – citron
Kartoffel – selleri – puré
Små kartofler – smør – timian
Dessert
Til dessert var der Williams pære med sødt og blødt, sprødt og koldt.