Vilson Ferati fra Langesø er videre i X-Factor

30. januar 2021 Kultur
Vilson Ferati fra X-Factor. Privat foto
Vilson Ferati fra X-Factor. Privat foto

Lørdag aften var der 5 Chair Challenge i X-Factor og det lykkedes aftenens sidste sanger, Vilson Ferati, at sikre sig en stol og videre deltagelse i programmet.

“Det er en lettelse, jeg fik en stol og jeg havde svært ved at tro på det”, siger Vilson Ferati til Sønderborg umiddelbart efter udsendelsen.

Efter Vilson Ferati havde sunget det bedste han kunne for at imponere X-Factordommer Martin Jensen – som har gruppen med solister og 23 år – tyede den nye dommer nemlig til et greb, som aldrig er set i programmets 13 år lange historie i Danmark: Han sendte to sangerinder i en direkte sing-off.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uden forberedelse eller backing track kaldte han 27-årige Julia Ingvarsson fra Malmø og 23-årige Cecilie Marie Kolbeck fra Sønderborg op på scenen for igen at kæmpe for deres plads i aftenens 5 Chair Challenge – og her var det svenske Julia Ingvarsson, der beholdt sin stol.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...