Vilson Ferati fra Langesø er videre i X-Factor

30. januar 2021 Kultur
Vilson Ferati fra X-Factor. Privat foto
Vilson Ferati fra X-Factor. Privat foto

Lørdag aften var der 5 Chair Challenge i X-Factor og det lykkedes aftenens sidste sanger, Vilson Ferati, at sikre sig en stol og videre deltagelse i programmet.

“Det er en lettelse, jeg fik en stol og jeg havde svært ved at tro på det”, siger Vilson Ferati til Sønderborg umiddelbart efter udsendelsen.

Efter Vilson Ferati havde sunget det bedste han kunne for at imponere X-Factordommer Martin Jensen – som har gruppen med solister og 23 år – tyede den nye dommer nemlig til et greb, som aldrig er set i programmets 13 år lange historie i Danmark: Han sendte to sangerinder i en direkte sing-off.

Uden forberedelse eller backing track kaldte han 27-årige Julia Ingvarsson fra Malmø og 23-årige Cecilie Marie Kolbeck fra Sønderborg op på scenen for igen at kæmpe for deres plads i aftenens 5 Chair Challenge – og her var det svenske Julia Ingvarsson, der beholdt sin stol.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...