Vind 5.000 kroner hvis du ejer Årets Energibolig 2020?

19. januar 2020 Samfund

Broager Sparekasse og ProjectZero har lanceret en konkurrence, hvor du blandt andet kan vinde 5.000 kroner.

Alle kan være med i konkurrencen om Årets Energibolig 2020. Det kan være en bolig, hvor der er lavet mange forbedringer og hvor der er lavet en stor investering. Men det kan også være mindre projekter, hvor der er fokus på god udnyttelse af ressourcer og energirigtig adfærd.

“Vi har igennem en årrække været en aktiv medspiller i Sønderborgs vision om CO2-neutralitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi tilbyder vores kunder særligt gode vilkår, hvis de låner penge til energiforbedringer i boligen, det gør vi både fordi det giver god mening økonomisk, men vi mener også, at vi alle sammen har et ansvar og kan bakke op om den grønne omstilling. Med dette initiativ vil vi gerne sætte større fokus på dem, som allerede har gjort noget – dem der kan gå forrest, og være gode eksempler for alle os andre. På den måde kan vi forhåbentligt være med til at skubbe på, så der er flere, der vælger at energirenovere deres bolig,” fortæller underdirektør i Broager Sparekasse Morten Vestergaard.

Der er udvalgt en række kriterier som juryen vurderer ud fra og følgende fire kriterier vil have indflydelse på hvem der kåres som vinder af Årets Energibolig 2020: Eksempelværdi, økonomi og værdiforøgelse, energibesparelse og æstetisk udtryk.

Hvis du vil deltage i konkurrencen skal du indsende en ansøgning senest den 21. februar 2020 og den 12. marts 2020 kåres vinderen.

Du kan deltage i konkurrencen ved at indsende dig ansøgning ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk