Vind billetter til Copenhagen Drummers nye show

8. december 2021 Kultur

En stor oplever venter, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show, Feel Good Tour, på Sønderborg Teaterden  8. april 2022.

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert.

Du finder mere info og billetter til forestillingen på Sønderborg Teaters hjemmeside .

Artiklen fortsætter under annoncen

Copenhagen Drummers og SønderborgNYT giver dig nu muligheden for at vinde 2 x 2 billetter til koncerten. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål, så deltager du i konkurrencen om billetter.

Under sommerens fodbold-EM for herrer skrev Copenhagen Drummers en fodbold-EM-sang. Hvad hedder den?

Et Yndigt Land?

Kom så Danmark?

Danmarks Dynamite?

Dit svar sender du i en mail til ole@sonderborgnyt.dk senest i dag, onsdag den 8. december, klokken 23 – og vinderne, der trækkes ved midnatstid, får direkte besked.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...