Vind billetter til en festlig aften i selskab med BallBreakers

15. september 2020 Kultur

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN FUNDET. Vinderen har fået direkte besked.

Lørdag den 26. september klokken 20 er folkene bag Skovby Blues klar med en dobbeltkoncert på Lysabild Kro – og du kan blive den heldige vinder af to billetter, som Skovby Blues udlodder til koncerten, hvis du deltager i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebookside som du finder her.

Vinderen kommer til at opleve en aften med lokale BallBreaker giver deres hyldest til heltene i AC-DC med et fantastisk show, der ikke lader originalerne noget tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både røg, kirkeklokke, kanoner og kulørte lamper på scenen, når orkestret fører sig frem, fortæller Skovby Blues.

Fra Fyn kommer orkestret Fennec on Fire og varmer op for de lokale helte.

Det har de gjort før og med stor succes.

Bandet har de første par plader bag sig, de spiller deres egne kompositioner og er stærkt på vej frem i det danske musikmiljø.

Der er plads til 75 gæster ved koncerten, hvor myndighedernes anbefalinger følges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...