Vind billetter til en festlig aften i selskab med BallBreakers

15. september 2020 Kultur

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN FUNDET. Vinderen har fået direkte besked.

Lørdag den 26. september klokken 20 er folkene bag Skovby Blues klar med en dobbeltkoncert på Lysabild Kro – og du kan blive den heldige vinder af to billetter, som Skovby Blues udlodder til koncerten, hvis du deltager i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebookside som du finder her.

Vinderen kommer til at opleve en aften med lokale BallBreaker giver deres hyldest til heltene i AC-DC med et fantastisk show, der ikke lader originalerne noget tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både røg, kirkeklokke, kanoner og kulørte lamper på scenen, når orkestret fører sig frem, fortæller Skovby Blues.

Fra Fyn kommer orkestret Fennec on Fire og varmer op for de lokale helte.

Det har de gjort før og med stor succes.

Bandet har de første par plader bag sig, de spiller deres egne kompositioner og er stærkt på vej frem i det danske musikmiljø.

Der er plads til 75 gæster ved koncerten, hvor myndighedernes anbefalinger følges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...