Vind billetter til foredrag med Jan Mølby på Sønderborg Teater

17. oktober 2019 Kultur

The Great Dane, den store dansker, som de kalder Jan Mølby i Liverpool, har bagagen fyldt med gode historier og anekdoter fra et imponerende fodboldliv, når han 29. oktober klokken 19 indtager scenen på Sønderborg Teater. Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.

På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC. Det har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede “The Great Dane” sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat, Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen. Øjeblikke, som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på til foredraget på Sønderborg Teater: Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vind billetter

Arrangøreyt giver dig nu mulighed for at vinde billetter foredraget på Sønderborg Teater 29. oktober.

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder, så deltager du i lodtrækningen om 2 gange 2 billetter til foredraget.

Hvad koster en pint på Jans lokale pub i Liverpool?

Mulighed 1 – 4,60 pund

Mulighed 2 – 3,40 pund

Mulighed 3 – 5,10 pund

Dit svar skal du skrive i kommentarfeltet under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside  – senest søndag den 20. oktober klokken 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderne offentliggøres her på siden mandag morgen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...